Van Yperen in het Weekend

Van Yperen In Het Weekend zorgt voor spektakel op je zaterdagmiddag met de muziek die jij wilt horen en dat allemaal op de lokale radio, dus lekker dicht bij huis. Tevens kan jij meedoen in ‘De Moordkuil’ en zijn er nog tal van andere items waaronder de ‘Weekend Showflits’ en de ‘Weekend Sportflits’, waarmee de eilandelijke sport ook terug is op Radio Schouwen-Duiveland. Ook ander lokaal nieuws wordt tijdens Van Yperen In Het Weekend besproken.

De playlist bevat bijna uitsluitend platen uit de 80’s en 90’s en is dus echt iets voor jou. Er worden twee uitzonderingen op de regel gemaakt middels de ‘Zero’s For Hero’s’ en het inmiddels redelijk legendarische item ‘Het Fossiel’.

Voor ‘Van Yperen In Het Weekend’ stem je iedere zaterdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 af op Radio Schouwen-Duiveland.

Wim-Theo van Yperen maakt sinds 2003 radioprogramma’s voor diverse streek- en lokale radiostations. Van Yperen In Het Weekend komt voort uit Saturday Night Flight, dat bijna 9 jaar op Radio Schouwen-Duiveland heeft gedraaid. Deze show kwam voort uit Wim-Theo A-GoGo dat op zaterdagavonden op Origineel FM werd uitgezonden. Andere shows uit de radio-loopbaan van Van Yperen zijn ‘Goedemorgen Zeeland’ (Origineel FM), ‘Lekker Weekend’ (Origineel FM), ‘Wim-Theo Geht Los’ (Origineel FM) en ‘Hoeksche Waard @ Lunch’ (Radio Hoeksche Waard). Verder heeft Van Yperen ervaring in onder meer hitlijsten, sportprogramma’s en lokatie-uitzendingen.