Glazen huis

Jaarlijks wordt het landelijke evenement Serious Request van 3FM georganiseerd.
Dit jaar willen we proberen om op Schouwen-Duiveland grootschalig mee te doen en zo een grote bijdrage te leveren aan het goede doel. We doen dit met een Glazen Huis in Zierikzee.
Maar alleen een Glazen Huis is maar een Glazen Huis. We hopen op veel bijdragen vanuit onze lokale samenleving, in de vorm van unieke acties.
Wij hopen dat u zo’n actie wilt voeren. Vanuit uw onderneming, met de club, de vereniging, of particulier.
Het doel van 2015 is: De generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden; The Next Generation.
Op donderdag 17 december, om 18.30 uur, start een 2 daags-evenement bij de Dikke Toren in Zierikzee, met een Glazen Huis. Zaterdagavond 19 december zal de totaalscore bekend worden gemaakt, en we willen dat afsluiten met een eindfeest.
Gedurende deze dagen zijn er diverse optredens in – en rond de toren. Voor dit evenement werken diverse partners samen: Centree, Hart van Poortambacht, FiZi, Brogum, VVV, Radio Schouwen-Duiveland en het Rode Kruis. CTV zal ook delen van het evenement live uitzenden.
Graag willen we u oproepen om een actie te starten (dat kan nú al) en deze bij ons aan te melden via glazenhuiszierikzee@hotmail.com (indien bekend met omschrijving en tijdsduur). Na uw aanmelding nemen wij contact met u op, en/of komen we bij u langs om uw actie te bespreken en te promoten.
Wekelijks zullen de acties een plaats krijgen in een speciaal Serious Request Journaal in WereldRegio en hier op de facebook-pagina.
En uiteraard krijgt uw actie live een podium op 17, 18 of 19 december.
Wij hopen op veel respons, en zien uw aanmelding graag tegemoet.
Het team Glazen Huis Schouwen-Duiveland.